El naixement del Club

Qualsevol entitat esportiva és coneguda per la seva especialitat, la seva trajectòria o la seva finalitat. També a vegades se’n coneixen els seus origens (l’anecdotari esportiu ens mostra històries de tota mena) tot i que sovint s’ignoren les veritables causes que en un moment donat les impulsen: cobrir necessitats, innovar, aprofitar recursos, atendre demandes concretes o, senzillament, emprendre alternatives a la recerca de la millora col.lectiva.

El Club Rítmica Mataró neix per una combinació dels factors esmentats -la qual cosa també passa sovint- però el que fa distintiu aquest naixement és la grandària de la criatura. Ha nascut grandeta perquè l’entusiasme, el recolzament i l’afecte de nenes, mares i pares envers el lideratge de la nostra directora técnica, la Gisela Siscart, ha estat enorme. Tant, que sense aquest sentit suport, ara no hi seriem pas aquí estrenant web, ni projecte, ni Club…

Diguem-ho clar: Les famílies -que sempre vetllen pel millor per les seves criatures- han estat el veritable embrió d’aquesta nova entitat que, amb la pràctica d’aquesta bonica disciplina esportiva, vol humilment contribuir a la formació i a la felicitat de les vostres/nostres nenes i noies.

I es que no podiem pas encetar aquesta web sense que el primer post fos un sincer reconeixement i alhora un carinyós agraïment a les gimnastes i a les seves famílies, la raó de ser d’aquest Club Rítmica Mataró.

La junta directiva

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s