Aina

foto-aina-bn

El nostre Club està de dol. Des del passat dilluns 23 de gener la rítmica plora.

Ens ha deixat l’Aina Vigara Rodrigo.

Amb uns irrepetibles 21 anys ha marxat d’aquest món (que no de les nostres vides) donant-nos exemple de dignitat i de lluita.

L’Aina ens ha deixat injustament d’hora. Sovint la naturalesa compagina bellesa i crueltat, i amb ella fou generosa per lo primer i desmesurada per lo segon. Tot i això, res va poder mai esborrar-li el somriure dels llavis, ni l’alegria de viure, ni les ganes de tornar a entrenar. Semblava imposible que tanta passió pogués romandre continguda en un cos tan menut i delicat!

L’Aina hi era sempre al peu del canó, cercant les millors músiques per acompañar coreografies, seguint l’evolució de les gimnastes, ajudant, aconsellant, compartint, acompanyant (sembla fàcil fer companyia, i no ho és pas gens), i precisament això és quelcom que mai deixarà de fer-nos en la millora, en el creixement, en la lluita…

La família del Club Rítmica Mataró és, més que mai, al costat de la família i amics de l’Aina en aquests moments de buidor tan dolorosos.

Que la terra et sigui lleu, estimada Aina.

3 comentarios sobre “Aina

  1. Mi mas sincero pesame de todo corazon. Mucha fuerza en estos dificiles momentos Ana. Cualquier conjunto de palabras se queda corta de madre a madre. Un fuerte beso.

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s