Competicions on fire

El passat cap de setmana les gimastes federades dels nivells Base i Copa del CRM van participar en el II Trofeu GEIEG i el III Trofeu Ciutat de Cerdanyola.

El dissabte -primer dia en competir- els lògics nervis van fer acte de presència i van provocar alguns petits errors, però ja el segon dia -diumenge 19- varem agafar més confiança i demostrar la bona feina feta als entrenaments.

Després d’aquest tastet seguim treballant per anar superar els resultats en les properes competicions de Copa Catalana i per al classificatori al campeonat Nacional. Precisament aquest proper diumenge dia 26 organitzem al pavelló Euskadi de la nostra ciutat la celebració de la Fase nivell Obert del Consell Esportiu del Maresme. Serà, a més a més, una excel.lent ocasió per a retrobar-nos amb les entitats de gimnàstica rítmica de la comarca.

Som-hi, CRM!

post-del-2302

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s