Més competicions

Organitzada pel Consell Esportiu del Maresme, el diumenge 12 de març es va celebrar la Fase de competició Escolar a Cabrera de Mar. El nostre conjunt Infantil A va aconseguir la primera posició amb una excel.lent actuació, i a més a més en la modalitat individual, la Natalia Gómez va quedar tercera classificada mostrant una feina exemplar (poden veure’s els resultats a la web del Consell Esportiu del Maresme).

El mateix dia però una mica més lluny -a Andorra- les gimnastes més veteranes van participar a la 1ª Fase de Copa Catalana, categories júnior i sènior del nivell IV, assolint uns magnífics resultats que evidencien una clara progressió, la qual cosa és força motivadora per a seguir endavant i continuar escalant posicions.

Val a dir que totes les participants van fer una actuació fantàstica i des d’aquí les animem a seguir treballant amb el mateix entusiasme que fins ara, i es que –de veritat- complau enormement veure a totes les gimnastes amb l’empenta i les ganes amb que surten a la pista.

Som-hi CRM!

post 16març imag

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s