Conveni amb el Club FEM

La millora de la qualitat de vida i la integració a la societat de persones amb especials dificultats és una tasca a la que el Club Rítmica Mataró no és pas aliè. Ja des de l’inici de la nostra activitat voliem configurar un grup de treball especial format per gimnastes amb discapacitats intel.lectuals o psíquiques. Voliem trobar la manera més eficaç per a implementar-lo.

Hem de dir que ho hem aconseguit. Aquest grup especial, que anomanem EQUIP ADAPTAT, és ja una realitat gràcies al Conveni de Col.laboració que hem signat amb el Club Esportiu Fem Esport Mataró. En virtud d’aquest acord, les persones interessades en formar part d’aquest nou equip adaptat hauran d’adreçar-se al Club FEM, al que li correspon la inscripció i la gestió esportiva de les sessions d’entrenaments -dilluns i dimecres- sota la direcció tècnica del nostre Club.

Estem molt orgullosos de poder donar el tret de sortida d’aquest equip adaptat de gimnàstica rítmica de la mà d’una prestigiosa entitat mataronina com el Club FEM, que destaca a la Comarca per promoure l’accessibilitat de l’esport a les persones amb discapacitat.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s