Activitats a dojo

El passat dissabte 25 de març varem tenir dues jornades més de competició.

A Lloret de Mar la 1ª Fase de Copa Catalana en la que varen participar en categoria Infantil nivell V les gimnastes Gisela Ramon, Lucia Valencia i Montse Barba. Ho van fer el millor possible ateses les circumstàncies: els lògics nervis de la competició i alguna lesió que redueix el rendiment.

IMG_1560 trio
Gisela, Montse i Lucía

Al mateix temps a Castelldefels, les gimnastes Denisse Mateu, Xènia Aragón i Laia Carmona van assolir les posicions 5ª, 6ª i 7ª en el Torneig Ciutat de Castelldefels, en el que cal destacar el podi de la Nerea Pubill que amb una seva excel.lent actuació va quedar 2ª classificada.

IMG_1521 NEREA
Nerea Pubill

Donem l’enhorabona a totes les noies per la feina feta i les encoratjem a seguir treballant cara a propers esdeveniments.

A més a més, volem posar de relleu que ja dilluns i dimecres passat varem iniciar les classes de la nostra secció d’esport adaptat a l’Escola les aigües i al CEO de la Fundació Maresme, amb una bona i entusiasta participació de nois i noies.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s