Intens cap de setmana

Cap de setmana intensiu de competicions!

Abril ha començat amb la 1ª Fase de Copa Catalana nivell VII, on van participar la Xènia Aragón i la Denisse Mateu, amb uns resultats molts bons, 4ª i 8ª classificades, respectivament. En la mateixa jornada la Maria Barbero i la Lucia Galvez van competir a la 2ª Fase de Copa on la Maria aconseguí passar a la final i la Lucia Galvez va pujar tres posicions a la classificació.

El diumenge 2 d’abril les júnior i séniors del Club van participar en la seva 2ª Fase, on cal destacar la 6ª posició de la Paula Parilla. Al mateix matí de diumenge les més petites i el grup de CCEE van ser a Montgat on es celebrava la 2ª Fase de competició del Consell Esportiu del Maresme. Les individuals van demostrar la bona feina que fan i l’esforç per superar-se dia a dia.

El conjunt Infantil A va ser 1r classificat, a punt d’aconseguir el pas a la Final Comarcal de gimnàstica rítmica que es celebrarà el proper 14 de maig, organitzada pel nostre Club. També  van fer una exhibició excel.lent les més petites del grup d’Escola amb l’aparell de pilota.

Un cap de setmana… rodó!

IMG_1682 post 6:3

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s