Bona Pasqua

Seguim desmostrant la bona feina i la qualitat de les nostres esportistes!

El passat cap de setmana, les gimnastes de CCEE van participar a la Spring Cup, trofeu organitzat per l’entitat de gimnàstica rítmica de Gurb. Totes les participants van aconseguir podis, la qual cosa és una gran dosi de motivació cara a les competicions oficials.

I també, el mateix diumenge dia 9 a Sant Carles de la Ràpita,  les gimnastes de nivell VII, Xenia i Denisse, van competir a la 2ª Fase de Copa Catalana, en jornada concloent per a determinar si passen a la final. Les posicions no ajuden a fer possible la classificació, però malgrat tot, restem a l’espera de la suma i la confirmació de la Federació Catalana de Gimnàstica.

La veritat és que portem unes setmanes molt intenses i ens mereixem una mica de descans, o sigui que aprofitarem bé aquesta Setmana Santa per agafar forces i tornar amb una bona embrenzida… que  la temporada de competicions encara no ha acabat!

Molt bones vacances de Pasqua!!!

IMG_4196 POST 13:4
Júlia, Natalia, Alba, Ania i Aina

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s