Més podis.

El passat cap de setmana va ser tan intens com exitòs.

El dissabte 22 d’abril es va celebrar la Final de Consell on la Natalia Gomez va finalitzar 3ª classificada. I el conjunt Infantil A va guanyar l’or, cosa que li permet participar a la Final Territorial que tindrà lloc a Mataró, el proper 14 de maig. Les gimnastes individuals van assolir també molt bons resultats a la classificació final.

La diada de Sant Jordi la varem celebrar amb dos podis més. L’Ania Guerrero va ser 2ª classificada i l’Aina Rifa 3ª en categoria Aleví de promoció (1ª Fase de CCEE) que tingué lloc a Vilanova del Camí.

Donem l’enhorabona a totes les nostres gimnastes que van saber competir a un gran nivell. Tot plegat, un encoratjador preàmbul cara al Campionat d’Espanya Base que disputarem a Guadalajara del 26 al 30 d’Abril. Volem per tant donar des d’aquí tota la força i desitjar sort a les dues gimnastes del Club que hi participaran, la Denisse i la Xènia.

Som-hi CRM!!!

IMG_4210 Post 27:4
Ania i Aina, 2ª i 3ª, respectivament

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s