Una campiona de Catalunya

Ha arribat el primer gran èxit al nostre jove Club: la Maria Barbero s’ha proclamat campiona de Catalunya en la categoría Aleví VI, fita assolida el passat dissabte 6 de maig a Girona, on va tenir lloc la Final de Copa Catalana nivells IV – V – VI en la que varen participar les vuit millors gimnastes de cada categoría.

Però el cap de semana encara ens va deparar més bons resultats. A l’endemà, a Sant Julia de Vilatorta, van competir les nostres esportistes de CCEE, on també van haver-hi podis: la Natalia Gómez, 3a classificada en Aleví-Iniciació i l’Ania Guerrero 2a classificada en Aleví-Promoció, posicions que les permet passar a la Final, juntament amb l’Aina Rifà, que per ben poquet no va pujar al podi.

Ens fa moltíssima il.lusió el merescut or de la Maria i ens sentim força orgullosos de la feina feta per totes les nostres nenes, que diariament progressen de forma clara i llueixen la gran qualitat que atresoren.

IMG_4221
La campiona, Maria Barbero

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s