Cap de setmana de Finals

foto 18

El passat dissabte 13 de maig es va celebrar la Final de Copa Catalana nivell VII a Cornellà del Llobregat, on la Xenia Aragón va aconseguir el 5è lloc. En aquesta competició participàven les 8 millors gimnastes de Catalunya per cada categoria, una vegada superades les dues fases prèvies de classificació.

Sense perdre ni un bri d’intensitat el cap de setmana, també el diumenge 14 de maig varem estar de competició. En aquesta ocasió el Club Rítmica Mataró va treballar conjuntament amb el Consell Esportiu del Maresme i amb l’Ajuntament de Mataró en l’organització de la Final Comarcal de Conjunts a nivell Escolar, cita a la que van assistir els millors conjunts de cada Consell pertanyents a la demarcació de Barcelona i en la que el nostre conjunt infantil va tenir oferir una molt digne actuació.

Fou un plaer organitzar aquesta competició i ens complau pensar que tant els clubs participants -gimnastes i equips tècnics- així com el nombrós pùblic assistent, s’hagin trobat a gust i com a casa a la capital del Maresme.

I no podem deixar de posar de manifest (a banda de la cessió de fotos pel Felipe Aragón) el nostre agraïment a totes les nenes, als pares, mares i familiars i a la junta directiva, pel seu ajut i desinteressada col.laboració per tal de que l’organització de l’esdeveniment hagi estat un rotund èxit. Moltes gràcies!

foto 18a

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s