Balanç molt positiu

Després de cinc mesos intensius de competicions el passat cap de setmana vem finalitzar la temporada!

El 26 de maig les nostres gimnastes júniors i séniors en la modalitat d’individual van participar al II Trofeu Monjuic on van aconseguir pujar totes les 5 participants al podi.

I per finalitzar la temporada, com cada any vem participar a la XIX Trobada primavera organitzada pel CE Ramar i AEE Banús, on la Sofia Martinez va assolir la 4ª posició.

En definitiva, una temporada de la que podem fer un balanç altament positiu en haver aconseguit grans resultats en tots els nivells, raó per la qual des del Club volem felicitar a totes les gimnastes per la gran feina feta i per haver assolit, en bona mesura, els objectius fixats i pels quals tant hem treballat dedicant-ne moltes i moltes hores.

Però encara ens queda un gran esdeveniment… el Festival de final de curs que es celebrarà el proper dissabte 1 de juliol al Pavelló Euskadi en horari de matí, on totes les gimnastes -des del grup d’escola fins el de competició- ens mostraran diferents coreografies amb una temàtica molt divertida. Reserveu-vos-ho a l’agenda!

Som-hi CRM!!

ficurs 2016:7

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s