Bon estiu!

L’exhibició de final de curs del Club Rítmica Mataró del passat dissabte 1 de juliol fou el punt final, ara sí, de la temporada.

Efectivament, en aquella jornada varen aplegar-se al Pavelló Euskadi un bon nombre de pares, mares, familiars i amics que varen tenir l’oportunitat, en un ambient força festiu, de veure en acció a les nenes del CRM. Totes elles van lluir amb gràcia i “salero” diverses coreografies fins arribar a la traca final sota els acords musicals de “mamma mia” en la que durant quinze minuts ininterromputs varen actuaren excel.lent armonía la totalitat de les gimnastes presents. Esperem que els pares i mares disposessin de prou batería als seus mòbils per a no perdre’s detall… (per si de cas, hem ampliat substancialment la galería d’imatges amb fotografíes de l’esdeveniment).

I en aquesta cloenda de curs no podía faltar el record per l’Aina de tota la familia del Club Rítmica Mataró… De la mateixa manera que la seva petjada ha inspirat una temporada plena de fites assolides, també la seva imatge ha estat present en aquesta exhibició de les gimnastes.

El cas es que acomiadem el curs. Ara toca descansar, així que, des del CRM us desitjem que noies i families passeu un bon estiu i esperem veuren’s al setembre, fins llavors…

Salut!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s