Iniciem temporada!

A principis d’aquest mes de setembre varem començar els entrenaments. Amb les piles carregades després d’unes merescudíssimes vacances, totes les nostres gimnastes inicien temporada amb molta il.lusió i energia.

Varem obrir inscripcions per els grups d’Escola i Iniciació, i ens plau anunciar una gran acollida de nenes noves, al punt que hem hagut de tancar inscripcions fins al gener. Com deiem, piles carregades i tots els grups complerts!

També cal destacar un molt bon inici per la Xenia Aragón, la nostra gimnasta de nivell Base, la qual va participar el passat dissabte dia 16 al III Trofeu Gaudí on va aconseguir ser 3ª classificada en Infantil Copa Base, amb l’aparell de cinta.

Donem doncs la benvinguda a les noves gimmastes i desitgem seguir creixent i aconseguir els objectius d’aquesta segona temporada del Club Rítmica Mataró.

Som-hi CRM!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s