INSCRIPCIONS COBERTES!

Acabem de començar tot just la nostra segona temporada i hem d’agrair la molt notable acollida que ens heu dispensat -pares i mares- en voler apuntar les vostres nenes a fer rítmica al nostre jove Club. La demanda ha superat les nostres expectatives, a l’extrem d’haver de tancar les inscripcions als grups d’Escola i Iniciació i activar una llista d’espera per si, en cas de baixes, poder tenir l’oportunitat d’accedir-hi al gener de 2018.

I ho fem així perque contemplem l’esport com una veritable eina educativa i formativa i una de les millors maneres per aconseguir-ho es oferint a les nostres gimnastes entrenaments de qualitat no massificats.

Els grans resultats en el nostre primer any d’activitat han despertat l’interès de moltes families per la rítmica. I també consolida l’entusiasme de les que ja tenen a les seves nenes amb nosaltres. Tot plegat ens obliga a renovar el compromís de millora continua i fer-nos ben mereixedors de la confiança atorgada.

Som-hi CRM!

IMG_4447

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s