Seguim competint

El passat dissabte les gimnastes de JJEE es van estrenar en la Fase Exhibició a Alella. Els conjunts Benjami “JLO”,  Benjamí “Timbers”, l’Aleví B “Swifts”, van realitzar uns bons exercicis. També les Individuals Nerea Pozo i Sofia Manrubia, en la categoría Aleví B.

I el diumenge varem participar al Trofeu ciutat de les roses a Sant Feliu de Llobregat. Malgrat alguns petits errors, el nostre conjunt Juvenil VII Copa-Base va aconseguir la 1ª posició. Cal destacar el bronze de la Xenia Aragón Cadet VII Base (seguim lluitant per aconseguir una plaça al Campionat Nacional Base), juntament amb la seva companya Maria Barbero, que va participar en exhibició, la qual va ser espectacular.

Enhorabona per la feina a totes les gimnastes!

El pròxim cap de setmana tenim una fita important a la 1ª Fase de Copa Catalana del nivell VII.

Som-hi CRM!

IMG_5570 15febrer

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s