De tot una mica

El 18 de febrer va tenir lloc la 1ª Fase de Copa Catalana nivell VII en la que ens va passar de tot una mica. A la cara positiva ens trobem amb la Maria Barbero, que va quedar 5ª classificada d’un total de 38 gimnastes. I també a la mateixa competició la Xenia Aragón, que es va classificar en 10ª posició d’un total de 56 participants. Tot i els petits errors que hagin pogut haver-hi estem molt contents del resultat i ens anima a seguir treballant.

A l’altre cara de la moneda trobem la participació de les individuals, ja que ens sap molt de greu que el conjunt juvenil Copa-Base VII no va poder participar per culpa d’un dels més grans handicaps de l’esport: les lesions (aquell moment en que el teu cos falla i no pots seguir).

Pels esportistes són moments molt durs i malauradamant ens ha passat a nosaltres, impedint poder continuar competint amb el conjunt. És una comiat amarg, però amb tot, volem destacar la valentia, el sacrifici, la força i la lluita que totes les components del grup han tingut fins l’últim moment. Sou un exemple per les petites i grans gimnastes del Club. Us desitgem molta sort i una bona recuperació!

El pròxim diumenge seguim competint al Trofeu Interclubs de Torredembarra – I memorial Gemma Casajús

Som-hi CRM!

IMG_5548 Sof Laia etcccccc
Sofia, Laia, Paula, Nerea i Anna

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s