Competicions a dojo

En el darrer diumenge de febrer varem participar al III Trofeu Interclubs de Torredembarra i I memorial Gemma Casajús.

De manera brillant, les nostres gimnastes Maria Barbero i Xenia Aragón van aconseguir pujar al podi, concretament la primera va proclamar-se campiona de la categoria Aleví VII i la segona sotscampiona en la categoria Cadet nivell VII. Enhorabona a ambdues!

I rebem amb especial alegria aquests resultats perquè són oportunament encoratjadors, ja que es produeixen abans de la competició més important de la temporada: el Classificatori al Campionat Nacional Base.

Però la cosa no acaba aquí, que aquesta temporada tenim més competicions que mai. Així, les més petites de competició també tenen Exhibició aquest proper diumenge 4 de març a Cabrera, on tots els Clubs de rítmica del Maresme ens reunim per a disfrutar de les coreografies, continuar l’aprenentatge tècnic i, sobretot, passar un matí molt divertit practicant el nostre esport predilecte, la gimnàstica rítmica.

Som-hi CRM!

U MARÇ

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s