Classificada!

El passat diumenge 4 de març la majoria de les nostres gimnastes van participar en exhibició i competició en els seus respectius nivells.

Destaquem la classificació pel Campionat d’Espanya Base -que es celebrarà del 18 al 22 d’abril a Guadalajara- de la Maria Barbero, que es va proclamar sotscampiona de la competició en realitzar un exercici quasi perfecte.

Els conjunts i individuals dels JJEE van mostrar els seus balls a la Fase d’exhibició a Cabrera. S’ho van passar molt bé i van agafar forces per la propera Fase que serà de Competició a Mataró, organitzada pel nostre Club.

Tot i estar molt contents dels resultats, no tot va sortir com esperàvem i com a esportistes també hem d’acceptar-ho (els gran èxits neixen de petits fracasos).

La Xenia Aragón, per exemple, degut a petits errors al seu exercici no va arribar a assolir la nota que necessitava per a classificar-se. Des d’aquí però, donar-li molts ànims i la encoratjem a seguir treballant, ella ha demostrat capacitat suficient per aconseguir-ho, i amb disciplina i determinació tot arribarà.

Fetes les cròniques individuals, no volem deixar de felicitar a totes les gimnastes del Club pel seu esforç diari, la dedicació, i les ganes que tenen de crèixer i millorar. Aquesta és l’actitud!

I tot aprofitant que som precisament a 8 de març, Dia Internacional de les Dones, fem extensiu el nostre homenatge i reconeixement a les mares, germanes, tietes i avies de les esportistes i monitores del Club. Per a totes elles, una fortíssima abraçada!

Som-hi CRM!

IMG_5786 8 MARÇ

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s