Competició a Mataró

El passat diumenge 18 de març varem celebrar la 1ª Fase de Competició UCEC a la nostra ciutat.

En el pla individual les nostres gimnastes en la categoría Aleví B, la Nerea Pozo i la Sofia Manrubia, van realitzar uns bons exercicis, tot i que els nervis també van estar molt presents!

També els nostres conjunts van realitzar uns exercicis fantàstics!

Així, el conjunt Aleví B Swifts format per la Sara Velasco, la Martina Torner, la Cristina Alvarez, l’Aran Badosa, la Mariona Molanes i la Dunia Revilla, va aconseguir la 1a posició.

El conjunt Benjamí JLO, format per l’Ariadna Navarro, l’Aileen Picado, la Claudia Angel, la Naia Gonlalez, la Lara Romero i l’Ariadna Torres assolí el 3r lloc de la classificació.

I el conjunt Benjamí Timbers, format per la Irene Cezon, la Laia Gomzalez, la Mariona de Montallà, la Laura Perez i la Silvia Perez varen quedar classificades en 4ª posició.

Enhorabona per l’esforç i l’actitud a totes les participants, són uns resultats que ens encoratjen a seguir treballant dur i lluitar per les millors posicions a les properes competicions.

Com deiem, en aquesta ocasió hem actuat al Pavellò Euskadi, ja que juntament amb el Consell Esportiu Comarcal hem estat els organitzadors d’aquesta competició, que ha significat un èxit de participació amb 79 gimnastes a nivell individual i 24 conjunts, acollint altres clubs de la comarca com l’Alella, el Montgat, el Cabrera, el Masnou o el Montigalà.

No volem deixar d’agraïr l’escalf de les famílies i amics, així com el suport de les mares i pares que han col.laborat activament en l’esdeveniment, possibilitant-ne el seu èxit. N’estem molt orgullosos de comptar amb aquest gran equip (gimnastes i famílies).

Però com és habitual, ja hem de tenir el cap en el proper repte: el proper dissabte anem a Gurb a participar en la 1a Fase de CCEE, o sigui que… Som-hi CRM!

imag 18-3-18

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s