RÍTMICA A TOT TREN

El passat cap de setmana varem tenir mooolta rítmica!!

El dissabte 7, les nostres gimnastes UCEC van participar al Trofeu Castelldefels juntament amb les seves companyes del nivell VII Base, Xenia i Maria. Per la majoria d’elles va ser el seu primer trofeu fora del Maresme i per tant una nova experiència el contactar, gaudir i aprendre d’altres clubs d’arreu de Catalunya. S’ho van passar d’allò més bé!

També els hi va servir per agafar forces i posar-se a punt per l’endemà, ja que el diumenge varem anar a Montgat per a competir a la 2ª Fase dels JJEE.

Els resultats han estat fantàstics en amddues competicions. Estem molt contents de la feina de les nostres esportistes i les animem a que segueixin així de motivades i amb empenta per encarar una bona cloenda de temporada.

La propera estació será Blanes, on aquest diumenge tenim la 2ª Fase de Copa Catalana nivell VII.

I continuant amb el fil del tren, hem de destacar que el dimecres 18 d’abril agafem l’AVE i marxem a Guadalajara per a disputar el Campionat d’Espanya Base, on la Maria Barbero participarà per primera vegada a la competició més important a nivell estatal.

Molta sort a totes, som-hi CRM!

foto 13 abril

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s