Fase final d’UCEC i 2a Fase CCEE

El passat cap de semana, 21 i 22 d’abril, varem tenir la Fase Final d’UCEC, en la que les nostres gimnastes d’aquest nivell varen obtenir molt bons resultats.

Als exercicis individuals, la Nerea i la Sofia van classificar-se en 10ª i 11ª posició, respectivament. Cal destacar que per ambdues ha estat la primera temporada de competició, i per tant n’estem molt de contents per la evolucionen i per la motivació que demostren en voler continuar sumant experiències i seguir creixent.

Per la seva banda, els conjunts van aconseguir dos podis. L’Aleví B Swifts van proclamar-se campiones del Maresme i aconseguint la plaça a la Final Territorial del proper 13 de maig. El conjunt Benjami JLO també va pujar al podi en 3r lloc i les Timbers van acabar a la quarta posició.

Hem de felicitar-les a totes elles per la bona temporada de competicions que han dut a terme, i més considerant que la majoria d’esportistes s’han estrenat enguany competint.

El diumenge 22 a Igualada varem disputar la 2ª Fase d’UCEC, amb resultats també molt remarcables.

Així, la Sara Velasco va ser campiona de la categoria Benjamí Iniciació i la Natalia Gomez sotscampiona en la categoria Aleví Promoció amb l’aparell de pilota. L’Alba Roda va classificar-se en 4t lloc, a molt poquet de pujar al podi. Les tres gimnastes s’han classificat per la Final. Tot i intentar-ho, els nervis li van fer una mala jugada a l’Aina Rifà i no va poder classificar-se, però encara queda temporada per aconseguir altres objectius.

Amb orgull donem l’enhorabona a totes per la feina i per les magnífiques classificacions! Som-hi CRM!!!

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s