Campiona de Catalunya

La Maria Barbero, amb l’aparell de cèrcol, es va proclamar Campiona de Catalunya a la final de Copa Catalana del Nivell VII que el passat diumenge 6 de maig es va celebrar a Lleida.

Un premi a la seva lluita, perseverància i treball, i per tant motiu d’orgull per a tots els que formem aquest jove Club.

També el nostre conjunt júnior IV es va estrenar en la seva primera competició on van quedar en quarta posició, a tocar del podi. Tenim la convicció de que seguiran treballant per aconseguir més èxits en propers esdeveniments.

El mateix dia -però a Cardedeu- els conjunts d’UCEC van participar al Trofeu BCN Comarques on van fer molt bons exercicis i van poder gaudir d’una enriquidora experiència. Estem molt contents de com han millorat les més petites i de les ganes que tenen de seguir aprenent i crèixer amb nosaltres.

Per tot plegat, donem la sicera enhorabona a totes les nostres esportistes per la gran feina i per l’èxit d’aquesta temporada, la qual enfila la recta final.

El proper diumenge es el torn de les finalistes de CCEE i ja ens resten poques competicions a banda del gran dia del Club, el festival de final de curs que, us anticipem, estem preparant amb molt d’entusiasme.

Som-hi CRM!

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s