Final de temporada

El passat 17 de juny, en un poliesportiu Euskadi ple d’un públic disposat a passar-s’ho en gran, vem celebrar l’exhibició final de curs del Club on totes les nostres gimnastes van respondre clarament a les expectatives.

El grup d’escola va realitzar dos exercicis molt divertits i el grup d’iniciació també va fer un parell de coreografies amb molt nivell. Totes elles van estar estupendes.

Les esportistes de competició van tornar a exhibir els seus balls i ho van fer genial, i aquesta vegada sense la pressió dels jutges!

Al ser un dia de festa vem ampliar el repertori de coreografies per tal de que el públic gaudís de la dinàmica i dels diferents estils de dança que tenen cabuda a la gimnàstica rítmica.

Acomiadem una gran temporada -la segona del Club- amb la gran satisfacció del deure acomplert, hem obtingut molt bons resultats en les competicions, hem tornat a ser representats al campionat nacional Base i, el més important, les nenes s’han divertit d’allò més.

Volem, un cop més, agraïr a families, amics, entrenadores i sobretot a les gimnastes el compromís, l’ajuda, la unió i la feina que han fet possible que el Club Rítmica Mataró segueixi i creixi amb més força.

Us destigem molt bon estiu i ens tornarem a veure la temporada vinent amb energies renovades i… projectes engrescadors 😉

Som-hi CRM!

fi de curs 2018

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s