S’ESGOTEN LES PLACES D’INSCRIPCIONS

El dia 3 de setembre varem encetar la temporada al nou gimnàs del Club, al carrer Alcalde Abril, així com obrir un perìode de proves per a noves inscripcions al Club.

Per tant, d’una banda, ja amb les piles carregades per les vacances, les nostres gimnastes ja s’entrenen pensant en una temporada que tots volem que sigui encara millor que la precedent. De fet, ja aquest proper cap de semana s’inicien les competicions, concretament el dissabte a Barcelona (Trofeu Gaudí) i diumenge a Torredembarra (1ª fase Copa Catalana).

I d’altra banda, el ritme d’inscripcions és espectacular, al punt que comptant les nenes que han passat les proves d’aquesta semana ja hem tancat els grups de dimarts i dijous, i que som a punt d’esgotar les places dels grups dels dilluns i dimecres, la qual cosa fa evident que la gimnàstica rítmica va agafant a Mataró una forta embranzida i per tant, que la familia del nostre Club creix.

Així que tornem amb el nostre… Som-hi, CRM!

foto1

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s