Arrenquem amb força

Quin gran inici de temporada!

Comencem amb una gran acceptació del nou gimnàs per part de nenes i families i hem assolit el topall d’altes per l’actual estructura organitzativa, per tant hem hagut d’obrir llista d’espera i tancar inscripcions fins a nou avís.

Com tot s’encomana, també iniciem la temporada de competició amb molta alegria. Les nostres gimnastes de nivell Base han participat el passat cap de setmana en dues competicions obtenint molt bons resultats.

El dissabte 15 vem participar al IV Trofeu Gaudí, organitzat pel Club Rítmica Sabadell, on la Maria Barbero en categoría Aleví, i la Xenia Aragón en la categoría Cadet, van aconseguir pujar al més alt del podi, guanyat la medalla d’or.

El diumenge també vem competir en la 1ª Fase de Copa Catalana, on les mateixes esportistes van fer uns exercicis fantàstics, destacant de la Maria Barbero la 1ª classificació, i de la Xenia Aragón que fou 6ª classificada d’un total de 30 gimnastes participants.

Volem felicitar les nenes i al Club per aquest magnífic inici de temporada i encoratjem a que tot el grup segueixi creixent. La propera fita important serà el 29 de setembre, concretament el classificatori per al Campionat d’espanya Copa Base Individual.

Som-hi CRM!

foto DB 19-9-18
Photo by David Bago

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s