Campionat Nacional Copa Base

El passat 8 de novembre va tenir lloc el Campionat d’Espanya Copa Base Individual a Murcia.

Les gimnastes Xènia Aragón i Maria Barbero van participar després d’aconseguir la classificació autonòmica. Amb aquesta edició, ja és el 3r Campionat Nacional en el que el nostre jove Club ha estat representat.

La Xènia va fer un excel.lent exercici, però el nivell general de la competició fou realment molt alt així que va aconseguir una molt meritòria 16ª posició d’un total de 78 gimnastes en la categoria Cadet.

La Maria va tenir una bona actuació i malgrat que els nervis van fer que no pogués tenir un bon final va saber lluitar-ho i finalment va situar-se a la 39ª posició de 73 gimnastes en la categoría Aleví.

La nostra enhorabona a les dues gimnastes i força ànims perque la temporada és llarga i encara tenim reptes a l’horitzó.

D’entrada, aquest proper diumenge dia 18 tenim a Lleida la Final de Copa Catalana, en la que competiran les 8 millors gimnastes de cada categoría. Entrenem dur per assolir els millors resultats possibles.

Som-hi CRM!

IMG_2948 murcia

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s