Un trofeu d’or

El diumenge 3 de febrer es va celebrar el VI Trofeu Montgat de gimnàstica rítmica. El Club Rítmica Mataró va participar amb 10 de les nostres gimnastes de competició. Malgrat ser tot just a l’inici de temporada de competicions varem obtenir molt bons resultats, els quals ens animen a seguir treballant com fins ara.

Destaquem l’or de l’Ariadna Navarro en la categoría Prebenjami B i l’or de l’Abril Gómez en Benjami B, ambdues en mans lliures. En el nivell Infantil A l’Aina Rifa amb el seu exercici de corda.

Al nivell 4 de Copa van competir la Sara Velasco, amb l’aparell de cèrcol, tot i que va tenir errors pels nervis va saber lluitar el seu exercici fins la final. La Natalia Gómez en categoria Infantil i amb maces també va tenir entrebancs pels nervis però segur que l’experiència les fa millorar.

En el nivell 6 de Copa Catalana i categoria junior, la Gisela Ramon va aconseguir la 1ª posició, la Lucia Valencia la plata i la Lucia Galvez va ser 5ª classificada Les tres van actuar amb l’aparell de maces.

El Club també té representació a nivell Nacional, i les nostres gimnastes són la Maria Barbero amb les maces, en categoria Infantil, la qual va quedar 5ª,  i la Xènia Aragón que és va proclamar campiona en categoría Cadet nivell 7 amb l’aparell de cinta.

Seguim creixent i sumant èxits.

Som-hi CRM!

7feb

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s