Balanç del cap de setmana

Les gimnastes de UCEC van estrenar temporada en la Fase exhibició a Cabrera de Mar. Un bon inici on les individuals de Nivell B-A van actuar amb entusiasme gaudint plenament de l’experiència, alguna d’elles va ser la primera vegada en aquests nivells. També el conjunts Benjami B les “italianes” i les “japoneses”, com les Aleví B “lady gaga’s”.

A Torredembarra les gimnastes de CCEE, Copa i Base van competir en el Trofeu Interclubs memorial Gemma Casajús realitzant grans actuacions.

Destaquem la plata de la Cristina Álvarez i l’Ariadna Navarro. En la categoria Benjamí la Claudia Ángel 3ª classificada, l’Abril Gómez 4ª i l’AIleen Picado 5ª. Les gimnastes de Copa i Base també van pujar al més alt del podi aconseguint l’or les gimnastes Sara Velasco, Maria Barbero i Xenia Aragón. La Natalia Gómez va realitzar molt bon exercici i per la seva progressió no dubtem que aconseguirà èxits.

En definitiva, estem molt orgullosos per tots aquests resultats, donem l’enhorabona a totes les participants i les animem a continuar treballant tot recordant-les que… tot esforç té la seva recompensa!

Som-hi CRM!

foto 19feb

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s