Jornada doble

El passat 23 de març varem tenir doble jornada de rítmica.

Les gimnastes d’UCEC van participar en la seva 1ª Fase de competició escolar al Masnou. Després d’unes brillants actuacions destaquem el podi de la categoría Aleví B on la Martina Torner va aconseguir la plata i la Silvia Pérez el bronze. En la modalitat de conjunts les nostres lady Gaga’s van aconseguir un 2n lloc en la categoría Aleví B.

El mateix dia a Lloret es va celebrar la 2ª Fase de Copa Catalana del nivell 7, Base. La Maria Barbero va aconseguir pujar al podi en 2n lloc, per tant, està classificada per a la Final de Copa Catalana on van les 8 millor gimnastes de cada categoría. La Xènia Aragón no va a la final, però cal destacar que la setmana vinent anem a Guadalajara per a participar al Campionat Nacional Base.

Enhorabona a totes les esportistes per -un cop més- demostrar el seu bon nivell.

Som-hi CRM!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s