Dissabte dens

El dissabte 30 de març els conjunts d’UCEC van participar al Trofeu Castelldefels juntament amb les nostres representants al Campionat d’Espanya Base, la Xènia i la Maria, que van aconseguir la plata cadascuna. Destaquem el bronze del conjunt Aleví B Lady Gaga’s i el bons exercicis de les italianes i japoneses.

A Vila-roja, Girona, el mateix dissabte va tenir lloc la segona Fase de Copa Catalana nivell 6, on van participar la Lucía Galvez, la Lucía Valencia i la Gisela Ramón, la qual va aconseguir la medalla de plata i classificar-se per la Final de Copa Catalana en la que competirà -en la seva categoría- amb les vuit millors gimnastes de Catalunya.

Un nou cap de setmana en el que hem de sentir orgull pel treball realitzat i felicitar a les nostres joves esportistes.

Som-hi CRM!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s