Una final d’or

El dissabte 27 d’abril es va celebrar la Final de Copa Catalana del nivell 7 a Vilablareix. La Maria Barbero es va proclamar Campiona de Catalunya al realitzar un exercici perfecte. Un cop més ha demostrat el bon nivell i el gran futur que li espera com a gimnasta. Acabem una etapa per assolir l’ascens al nivell absolut, on li desitgem molta força per assolir els objectius.

El diumenge 28 a Santa Coloma de Farners vem participar a la 2ª Fase de Copa del nivell 4, on van participar la Sara Velasco, la Natalia Gómez -la qual va classificar-se en 4ª posició- i la Laia Saldaña. Les gimnastes van competir molt bé, demostrant la millora i la feina de tants mesos.

Enhorabona a totes pels resultats i encara hem de seguir treballant per tenir un bon final de temporada.

Som-hi CRM!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s