I Trofeu Ciutat de Mataró: balanç

Tal com haviem anunciat, el diumenge 19 de maig vem organitzar el nostre 1r Trofeu de gimnàstica rítmica, en el que finalment varem competir 19 Clubs de Catalunya i gairebé 350 gimnastes.

Els nivells de competició correponents a l’acte van ser el nivell UCEC, A, B i C, CCEE 2 i 3, Copa Catalana en els nivells 4,5 i 6, i el nivell 7 Base.

Hem de destacar els resultats de les nostres gimnastes, que en general van realitzar uns exercicis fantàstics, exhibint un cop més els alts estàndards tècnics i artístics del nostre Club.

Així, en UCEC i categoría Benjami C, la Irene Cezón va aconseguir una lluitada 4ª posició. La Paula Garcia en categoría Aleví C va pujar al 3r esglaó del podi, i la Martina Jerkovic diploma pel seu 5è lloc. En la Categoría Aleví B la Martina Torner va aconseguir la medalla de bronze. Els conjunts també van recollir el seu diploma de cinquenes classificades.

En CCEE l’èxit fou aclaparador: la Cristina Alvarez, l’Abril Gómez, l’Ariadna Navarro i l’Aileen Picado van guanyar cadascuna d’elles la medalla d’or en les seves respectives categories, i la Claudia Ángel, la medalla de plata.

En la categoría Aleví nivell 4 de Copa la Sara Velasco va fer-se amb el bronze amb l’aparell d’aro. En Copa Catalana també destaquem el podi del Junior 6 amb l’aparell de maces: la Gisela Ramon va assolir l’or, la Lucía Valencia la plata i la Lucía Galvez un lluitat diploma com a 5ª classificada.

Les nostres gimnastes de Base no van tenir el seu millor dia però tot i així la Maria Barbero va aconseguir la plata en Infantil 7 i la Xènia Aragón el 4rt lloc en cadet 7.

En qualsevol cas, volem des d’aqui donar l’enhorabona a totes les esportistes pels seus resultats i esperem que hagi estat una bona experiència tan per elles com per les seves entrenadores.

Estrenant-nos com a Club organitzador, hem d’agraïr a tots els Clubs participants que ens han acompanyat en aquest dia tan especial, un esdeveniment força important per la gimnàstica rítmica a la capital del Maresme. També al públic assistent, que pràcticament ha omplert la graderia del pavelló. Obviament cal agraïr i no podem deixar d’esmentar als organismes i empreses patrocinadores professionals col.laboradors: l’Ajuntament de Mataró, el Consell Esportiu del Maresme, la Cafetería Gaudí, Haribo, Albertplas SL, Sweet Annie, David Bago Fotografía i Montse Martín Art.

I sobretot, el nostre reconeixement i afecte a les mares, pares, familia i amics que ens han ajudat en les labors organitzatives, d’intendència i logística davant d’aquest repte. El bon sabor de boca ens motiva a desitjar que l’any vinent tornem a retrobar-nos tots en la segona edició d’aquest Trofeu Ciutat de Mataró, us hi esperem!

IMG_5805

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s