Nova Normalitat

Aquest any 2020 destaca per l’aparició -amb greus conseqüències- de la Covid-19. Ho hem viscut des de l’estat d’alarma en el seu moment i encara ara amb l’etapa post-confinament, en ple estiueig i a punt d’encetar una nova temporada.

Molt se’n ha parlat de la nova normalitat, al nostre Club ja l’hem practicada amb els campus d’estiu mitjançant els protocols d’higiene i seguretat. I tot sembla indicar que han vingut per a quedar-s’hi. Per tant, hem de romandre amatents a les indicacions de les autoritats esportives i sanitàries i ser molt escrupulosos amb les mesures de protecció que ens permetin seguir gaudint de la nostra disciplina esportiva.

Tant a l’apartat sobre NORMATIVA com en el de GRUPS de la web oficial del Club -concretament al desplegable NORMES DE CONDUCTA- afegim tots aquells aspectes relacionats amb la Normativa Covid-19 dels que haurem de tenir especial cura i fer-ne l’adeqüat seguiment.

“Salut i gimnàstica” serán les nostres consignes en aquesta nova temporada.

Som-hi CRM!

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s